j
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? Miroslavst, anonym, elektrikář před 5115 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Úplně nejjednodušší,je podusit na cibulce,dát tam masox nebo vegetu,zalít vodou a potom zahustit moukou.A můžete tam naplácat jakoukoli zeleninu,třeba hrášek nebo mrkev,nebo papriku.Levný by byl i guláš,když už máte to vepřové maso.
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, elektrikář, Terryle
před 5115 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Podusit na cibulce, sice to není omáčka, ale k tomu zelí a knedlík.
2Kdo udělil odpovědi palec? anonym, anonym
před 5115 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
my máme rádi vepř. s dušenou mrkví, nebo přírodní vepřový plátek , vepřové nudličky se zeleninou s rýží , nebo vepřové na houbách …ale toho je tolik že bych popsala 10 stránek a vše je nenáročné
navíc vepřové když naklepeš je hotové opravdu rychle- někdy stačí jen dobré koření,ani nepotřebuješ zvláštní ingredience
0 Nominace Nahlásit |
Asi bych uvařil vývar na polévku i na omáčku cibulového základu.
Zdroj: http://www.souhorky.cz/ucebnice/te/12rocnik/pracovni2/veprmasdus.htm
0 Nominace Nahlásit |
Dá se udělat játrová omáčka, houbová. znojemská. K jíškovému základu z cibulkou přidáme dušenou kapustou,nebo mrkev,papriky,guláš.
0
před 5115 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |