žádné, 300.000 bych investoval rozumněji.
Proč:
auta mi docela vadí: v pohybu (mém) – jsou všude, vadí na ulicích
(zejména ty stojící, o jedoucích ani nemluvím), smrdí, vadí na cestách,
po kterých by se měli lidé přepravovat rychle (rozuměj hromadní
dopravou – šetří to místo, je míň exhalátu, atd), jsou uřvané
(i s alarmama), jsou to zbraně, které ohrožují nás všechny (auta už
zabili (jejich řidiči) víc lidí, jako všechny války!), ohrozuje majitele
nedostatkem pohybu – obezitou (jsme nejtlustější národ v Evropě!), a
vůbec, 1.000.000 let jsme byli bez aut a šlo to (nejem proti POTŘEBNÝM
autám – hromadní doprava, zásobováni, sanitky a pod.).
ALe s tím nic nenadělám, počkám, než projezdíte do marketů a spátky všechnu ropu a bude utrum.
0 Nominace Nahlásit |
Já bych si pořídil Dacia Duster – to nejlepší SUV za nízkou cenu.Pohodlný prostorný automobil vhodný i do terénu.
Zdroj: http://www.duster-dacia.cz/
0 Nominace Nahlásit |
Vlastním Peugeot 306 r.v.1996 a pokud by to mělo být nové auto,tak rovněž bych chtěl(budu ho mít) Peugeota 206 nebo 308.
0 Nominace Nahlásit |
Takovou velkou investici do pořízení nového auta bych také nedala: max. 100.000 za nějaké velmi slušné, spolehlivé, ojetější. A určitě ne české 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Protože máme 2 psy,koupil bych Renault Scenic,nebo Opel Zafira,tak kolem 70000,zbytek bych investoval jinak
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4976 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Hyundai i30, tedy myslím, že to ono =D Ale jelikož takový prachy nemám, tak mi bude stačit Škoda Fabia II =D
0
před 4976 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dobrý den, pokud bych měla k dispozici 300 000 Kč na auto, rozhodně bych zvážila nákup spolehlivého a ekonomického kompaktního SUV. Preferuji vozů s nízkou spotřebou a nízkými provozními náklady, které je zároveň pohodlné a praktické. Nedávno jsem potřebovala nové náhradní díly, a tak jsem na internetových stránkách https://www.intercars.cz/ využila vyhledávání dílů podle VIN. Můj automechanik mi je namontoval a moje auto jezdí zase jako dřív.
arygnoc: až budeš bydlet na vesnici,kde autobus jezdí 3 x v pracovní dny,byl bys jiného názoru,ale jak je vidno,bydlíš ve velkoměstě,kde MDH je na každém rohu a jezdí ve dvacetiminutových intervalech.Pokud se ti auta (letadla,lodě,rakety …) nelíbí,zapřáhni si kravský povoz a zajeď si pro banány někam do Afriky.