Ve firmě kde jsem dřív pracoval se maso mrazilo v teplotách okolo –17 stupňů. Zde to bude podobné.
0 Nominace Nahlásit |
Pokud maso visí na hácích, tak zpravidla zraje a zraje při teplotě 0 – 1°C (tedy v lednici, nikoli v mraznici), a to při suchém zrání 14 – 21 dnů, no a při mokrém zrání 7 – 14 dnů.
Maso na hácích se, většinou, nemrazí, mrazí se, případně, už vyzrálé a zpracované (naporcované a zabalené) maso. Teplota v masových mraznicích by měla být, v průměru, –18°C.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |