Avatar uživatele
dust8

Jaké bývá ideální rozmezí teplot v takových těch velkoskladových mrazákách kde visí na hákách maso?

Zajímavá 0 před 681 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Mravenec

Ve firmě kde jsem dřív pracoval se maso mrazilo v teplotách okolo –17 stupňů. Zde to bude podobné.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Filip84

Pokud maso visí na hácích, tak zpravidla zraje a zraje při teplotě 0 – 1°C (tedy v lednici, nikoli v mraznici), a to při suchém zrání 14 – 21 dnů, no a při mokrém zrání 7 – 14 dnů.

Maso na hácích se, většinou, nemrazí, mrazí se, případně, už vyzrálé a zpracované (naporcované a zabalené) maso. Teplota v masových mraznicích by měla být, v průměru, –18°C.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek