Konzervy a zavařeniny, případně to, co je možné zmrazit
Ještě rýže, pohanka, mouka, trvanlivé mléko, některé sýry, těstoviny, trvanlivé salámy apod.
Upravil/a: annas
3Kdo udělil odpovědi palec? Drap, dust8, independent
před 1737 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?vagra Nahlásit |
Z jídel průmyslově zpracovaných je všechno nezdravé „swinstwo“
(konzervanty jsou špatné tuky), proto má tak dlouhou trvanlivost.
Zavařeniny do 2 let, pak již nevhodná konzumace..
Dobře uchovaná a uskladněná rýže a fazole (a viz. annas).
Jde o to, s jak dlouhým časem nouze je zřeba počítat. Zásoby pak možné
obměňovat podle expirace. :)
0
před 1736 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |