Složení kaki
Hlavními látkami, které kaki obsahuje[5] jsou:
Voda – 60 % obsahu ovoce
Cukr – 30 g na 150 g
Vitamín – vitamín C, beta-karoten, draslík, vápník, hořčík, fosfor,
železo, měď, mangan
Vláknina – 3 g na 150 g
Bílkoviny – X
Sacharidy – 30 g na 150 g
Tuky – 0,750 g na 150 g
Říká se, že mužům příliš nechutná, ale ženám a gayům ano ;)
Každopádně je to ovoce z jiného pásma, bez kterého se středoevropan
zcela obejde.
Zdroj: https://cs.wikipedia.org/wiki/Kaki
Upravil/a: da ny
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |