Která se nejvíc hodí v závislosti na typu? Myslím jako že oranžová limuzína, nebo šedivý sporťák by asi nebylo ono.
Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? annas, briketka10, jirka F, aliendrone, FlAsh_7, Ametyst před 1913 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
SUV
Ale otázka byla na barvy, ne na provedení karoserie. Za mne – černou nikdy více !
Upravil/a: Arne1
0 Nominace Nahlásit |
malé rodinné auto
Vybral bych si červenou, nebo stříbrnou.
2Kdo udělil odpovědi palec? Kepler, aliendrone
před 1913 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
jiný typ
Asi bych si vybral barvu „jiný typ“, protože barva „SUV“, nedej bože barva „malé rodinné auto“ mi moc nesedí. ;) :D :D
Obecně jsem spíše konzervativní v tomto směru (upřednostňuji kmenovou barvu značky), takže když vidím např. WRX STi v jiné kombnaci, než modrá se zlatými disky, není to prostě ono. Stejně tak Zrrezari musí být zásadně červené, McŠroten oranžový, Lambo žluté a Mercedes pochopitelně stříbrný.
Jinak – pokud to není bílá, tak mi to zase až tak moc netrhá žíly.
0 Nominace Nahlásit |
limuzína
Silné bezpečné auto, aby mě vytáhlo z průšvihu, barva purpurová, modrá nebo světle zelená, benzinový motor.
Upravil/a: Ametyst
0 Nominace Nahlásit |
sporťák
Mě by stačil sporťáček se stříbrnou, nebo modrou
metalízou:-D
0 Nominace Nahlásit |
SUV
V současnosti mám MPV rozhodoval jsem se mezi metalízou bordó a modrou, nakonec mám modrou.
Upravil/a: elkon
0 Nominace Nahlásit |
jiný typ
Vložila jsem otázku, která s týkala barvy auta, i když jde o jiný pohled.
Ale osobně bych si vybrala barvu světlou.
0 Nominace Nahlásit |
jiný typ
stříbrnou či bílou, … nějaké žluté, oranžové, červené a zelené proti tomu ve mne vyvolávají spíš dojem že z jinak skvělého výplodu inženýrského umu dělám od pohledu jen jakousi dětskou hračku 🙂 Nějak mi k tomu ty pestré barvičky nesedí.
0 Nominace Nahlásit |
Představoval jsem si odpovědi, jaké barvy by se vám hodily ke konkrétnímu typu auta. Je fakt, že u některých typů je to celkem jedno.
🙂 Byla doba, kdy se mi líbila žlutá, a chtěla jsem auto, co vypadá jako telekom. Svítivá, bezpečná, viditelná barva.
alien: ano, k Ferrari vždycky patřila červená, k Mercedesu stříbrná a ke Kawasaki motorek zelená. Ke škodovkám všechny barvy duhy, no fuj!
Jo, soused má mustanga přesně stejné barvy a pod kapotou mu bublá pětilitr. Jiná barva by prostě nesedla.
Arne: otázka zněla na barvu vzhledem k typu auta – jaká by se ti nejvic šikla. Čti i popis otázky níže. Ale jinak černá je opravdu fuj. Leda tak pro pohřebáky.
Bohužel právě černou mám protože prostě na tom autě byla. Černou pak ještě upřednostňují někteří pojišťováci kteří tvrdí že je to důvěryhodná a seriozní barva (já k nim nepatřím).