Tatarku nejím, ale našla jsem testy, z nichž vyplývá, že testovací tým konstatoval, že je tatarka příliš kyselá., někdy až hořká. Týká se il jiných výrobců
Proto je třeba vybírat ty kvalitní. Samozřejmě, že má každý jedinec jijnou chuť, ale odborná i laická porota s shodla v tom,. že opravdu jsou některé kyselé. Ocet zabraňuje šíření bakterií.
Takže je třeba se dvat na složení, brát ty bez zahušťovadel
a emulgátorů. Radějí kvalita než množství.
Test, tedy hodnoceí všech tatarských omáček.
Upravil/a: annas
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |