Nejlepším řešením je kupovat med na farmářských trzích, nejlépe přímo od výrobců.
„Jak poznat kvalitní med? Krystalizuje i pění na povrch“
atd
„Při ochutnání kvalitního medu ucítíte lehké škrábání až
pálení v krku a výraznou chuť. Čistý med sice nepění, ale pokud je po
otevření sklenice s medem na povrchu pěna, jedná se o vysrážené
bílkoviny a pyl. To jsou nejcennější látky v medu.
V pančovaném medu je neuvidíte.“
https://www.kupi.cz/magazin/clanek/2685-jak-poznat-kvalitni-med-krystalizuje-i-peni-na-povrchu
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |