Kupuji jen bílé. s množstvím tuku kolem 3 %.
Dostávám mailem testy různých roduktů, tedy i jogurtů. Podle hodnocení je dobrý bílý jogurt od Olmy – Bio Via Natur – biojogurt bílý,. takže jej kupuji
Další doporučený,, který jsem vyzkoušela, je Bio jogurt bílý selský s probiotickou kulturou BiFi .
I když nespoléhám na množství BIFI kultury, ale chuť.
Před výsledkem testu jsem zkoušela různé druhy, některé se mně zdály příliš kyselé.
0 Nominace Nahlásit |
Žádný (nesmím).
Nyní baštím jen zakysanou smetanu (alespoň 15% tuku).
Kdysi jsem jedla pouze bílé jogurty s alespoň 3 – 7 % tuku, což je
„nula, nula, prd“ (říká náš lékař).
Chutnala mi Holandia a Madeta bílá ve skle.
Netučné a nízkotučné jogurty jsou šidítka, ne zrovna 2× zdravá.
80 % jogurtů nejsou jogurt, ale hmota připomínající jogurt.
Z bakalářské práce na PřF JU vyplynulo po laboratorních zkouškách,
že z 10 vzorků zakoupených „jogurtů“ byl jogurtem pouze 1 (Holandia,
Krásmé Údolí).
Čím méně tuku, tím horší kvalita výrobku.
Na tucíck bych šetřila jinde :D.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |