hanulka11
Tak trochu horké polévky připraví žaludek na přijímaní další
potravy- je to u nás takový zvyk . Říká se polévka je grunt a maso je
špunt.
Hlavně v chladnějším období se jedí – přes léto většinou místo
polévky přijde nějaký lehký salátek.
13Kdo udělil odpovědi palec? annas, terry, dudu, quentos, Jikra, Drap, fcoop, www, anonym, Sůwa, Funna, Matthew, Nerevarin
před 4264 dny
|
0 Nominace
Nahlásit
|
anonym
Pokud to vezmu ze své zkušenosti, tak po polévce sním méně druhého
jídla.Jestliže bez polévky sním 7 knedlíků, tak po polévce jen 5.Takže
třeba i tím se kuchařka snaží aby nemusela dělat více druhého
jídla.
A ještě na druhou stranu.Pokud mám doma zvířectvo a zabíjím, tak je
zbytečné nějaké věci péci, ale je z nich dobrá polévka (játra,
ledvinky,žaludek, či méně hodnotné maso).A taková slepičí polévka,tak
to je jídlo, které má potřebné kalorie k regeneraci sil.
anonym
Osvědčené zvyky předků – jak píše hanulka.
Jinak pokud ti to vadí, stačí odjet do Číny, tam je naopak polévka až na
konci chodů.