Mám takovou pudinkovou úchylku. Ráda ochutnávám nové pudinky, sanžím
se najít lepší než vanilkový :) Měla jsem vanilkový, čokoládový,
madlový, jahodový, malinový, kokosový, citronový, banánový… našla jsem
doma ve spíži i oříškový, ale datum expirace bylo do roku 2004, což jsem
nechtěla riskovat a nikde jsem takový od té doby neviděla :) Jaký je váš
oblíbený? Znáte ještě nějaké příchutě, které se dají sehnat? Podle
mě chutná nejlépe stejně vanilkový. Nicméně teď se chystám na novinku.
Objevila jsem ananasový :)
Doplňuji:
pro jami155: Podle Pravidel českého pravopisu může být pudink
i puding :)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 7Pro koho je otázka zajímavá? anonym, Jahoda, BEAES, aramah, flodur, elektrikář, anonym před 5210 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já měla tyto druhy: Čokoláda, vanilka, karamel, smetana, jahoda, malina, lesní ovoce, citrón, banán a ananas, kokos. Možná by se ještě něco našlo 🙂
Mezi moje oblíbené patří: Jahoda, malina, karamel, banán, smetana
😛
Doplňuji:
Tak teď jsem se kukala na stránky Dr. Oetkra a je tam napsán i puding kakaový. Takže zkusím pohledat a koupím 🙂 Proto přikládám seznam od Dr. Oetkra, kde jsou vypsané příchutě pudingů, které vyrábí. Avšak mi tam schází ten ananasový… ☹ Jinak kupuji pudingy v Polsku. Mají tam široký výběr 🙂
Tady je ten slibovaný odkaz:
http://www.oetker.cz/oetker_cz/html/default/debi-7q7e5b.cz.html
Jinak souhlasím, že se může psát pudink i puding. Já ale častěji píši puding. Je to na každém, co mu přijde vhodnější. 🙂
Upravil/a: Jahoda
8Kdo udělil odpovědi palec? anonym, annas, Miroslavst, BEAES, aramah, elektrikář, Bunnik
před 5210 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
domácí a vanilkový
5Kdo udělil odpovědi palec? anonym, aramah, elektrikář, Bunnik, annas
před 5210 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
jednou jsem mela s prichuti marcipanu ten byl mnam
5Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, BEAES, Bunnik, elektrikář, annas
před 5210 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ja nemam rada pudink(puding?)od detsvi,vzdy jsem ho i ve skole ,kdyz byl na svacu menila,ale v Recku byl mangovy,byla to pry dobrota.
0 Nominace Nahlásit |
Já mám nejraději čokoládový a karamelový, mám je ráda s pišotkama a ještě teplý, studemé mně moc nechutnají. V Řecku jsme měli jako dezert nugátový, byl moc dobrý, tu jsme ho v nabídce neviděla.
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, Miroslavst, elektrikář, Bunnik
před 5210 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
nejradsi vanilkovy,s piskoty a s nejakou marmeladou.karamelovy pouzivam naslehany s maslem jako napln do dortu.
4Kdo udělil odpovědi palec? Bunnik, annas, rynek878, elektrikář
před 5210 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Čokoládový dva sáčky na půl litru mléka a do toho strouhaný kokos,vanikový opět stejný poměr.Do formy srnčí hřbet naleju uvařený hustý čokoládový na něj položím 2 oloupané banány,zaleju hustým vanilkovým a dám bobře vychladit a stuhnout.Potom z formy vyklopím a zdobím dobrou šlehačkou.Zkuste-dobrota!
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, elektrikář, Bunnik
před 5210 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mám nejraději ovocné puningy.Mírně chlazené,s piškotama,a kompotovaným ovocem.Nenalévám tam z nich šťávu,a namáčím do kompotové šťávy piškoty.Mňamy mňam,asi ho udělám děten k snídani.Díky za nápad..
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, elektrikář, Bunnik
před 5210 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nejraději mám vanilkový vařený s opraženými ořechy nebo lísk. oříšky a čokoládový s kokosem, piškoty, ovoce. Dobrou chuť.
3Kdo udělil odpovědi palec? BEAES, elektrikář, Bunnik
před 5210 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Čokoládový,ale musí být mírně chlazený.
Do hmoty nalejete trochu šťávy z jakéhokoli
kompotu.Třešňový,borůvkový ap.Eperimentujte!
Zdroj: 30let v kuchyni
0 Nominace Nahlásit |
Maminka nám dělala domácí pudink. Mlíko vanilka žloudky a maizenu. Z čerstvými borůvkami to byla delikatesa ozdobená šlehanou smetanou. Mít doma mlíko jdu jej hned vařit.Musím počkat do zítra mám tu trochu rybízu.Jako příchuť se dá použít jaká koli dobrá marmeláda nebo domácí sirup.Rozmixované banány meruňky maliny¨.Pražené oříšky,čokoláda.Na hotelu jsem koukal jak dělali karamel na pudinlu plynovou pájecí lampou. Nebylo to špatné, ani to nebylo cítit plynem.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |