Do pravé ruky uchopím nůž, levou držím meloun na podložce a krájím a krájím.
0 Nominace Nahlásit |
Nejdřív napůl a pak na krajíce tvaru půlměsíce. Pokud jsou moc dlouhé, tak ještě na půl, abych se neublemtal až k uším.
0 Nominace Nahlásit |
Dřív jsem půlkařil podél (klasicky od stopky k vršku, jak se to
dělá). Ale protože jsem na něj často sám a jím ho několik dní, tak si
postupně odkrajuji od jednoho konce kolik sním. Má to své výhody
i nevýhody.
https://www.google.com/search?q=meloun+vy%C5%99ez%C3%A1van%C3%BD&rlz=1C1CHBH_csAT780AT780&sxsrf=ALeKk02BRzeM7FE2r5UYTOrzg50Z3DS38g:1597952285335&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjmkteSxKrrAhXlpIsKHTiSBqwQ_AUoAXoECAsQAw&biw=1366&bih=606
Upravil/a: EKSOT123
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |