Viděl jsem ve filmu Četník ze Saint Tropez konzumaci mořských ježků. Je na to nějaký speciální nástroj? Odstraňuje se něco nebo se jí celý vnitřní obsah? Zakapává se to něčím?
Zajímavá 0 před 4553 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já bych si jako první vzal kleště a vytahal bodliny 🙂
0
před 4553 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |