Avatar uživatele
anonym

Je déle rozleželý a teoreticky i prošlý hermelín chuťově nejlepší?

A co možná zdravotní rizika s řekněme třeba týden prošlým hermelínem? Týden je nic? Tak co 2 týdny nebo měsíc?

Zajímavá 0 před 3079 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Nelze odpovědět na takovou otázku. Každému chutná a voní něco jiného. Pokud je hermelím v dobrých podmínkách vydrží i tři týdny, možná i déle.
Osobně mám rád uleželý a ještě rději dobře naložený

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
mosoj

Přestaň teorizovat. Takový sejra ti po otevření chladničky odejde po svých.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
da ny

I neprošlý hermelín je pro lidské střevo vždy jisté zdravotní riziko, stejně jako jeho „ušlechtilá“ plíseň … ;)
Každý zrající sýr je „vhodný“ jen k občasné konzumaci.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek