Nelze odpovědět na takovou otázku. Každému chutná a voní něco
jiného. Pokud je hermelím v dobrých podmínkách vydrží i tři týdny,
možná i déle.
Osobně mám rád uleželý a ještě rději dobře naložený
0
před 3079 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Přestaň teorizovat. Takový sejra ti po otevření chladničky odejde po svých.
0
před 3079 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
I neprošlý hermelín je pro lidské střevo vždy jisté zdravotní
riziko, stejně jako jeho „ušlechtilá“ plíseň … ;)
Každý zrající sýr je „vhodný“ jen k občasné konzumaci.
0
před 3076 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1704 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 574 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |