Proč by nebyl? Divočinu já rád… Musí se to ale umět připravit.
Upravil/a: Edison
0 Nominace Nahlásit |
To nevím, nikdy jsem ho nejedl, ale popřemýšlej kolik by asi stál, když obyčejný přijde na 100–200+ Kč? Tisícovku? Sorryjako, ale jde o princip – to si raději dám parádního bifťoura s luxusní polévkou a salátem v dobré restauraci, než nějaký podezřelý streetfood. ;) :D :D
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1704 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |