Že je ta brazilská dražší, je dáno dovozem. Že je vyzrálá taky. Ale je lepší? Nějak nevidím důvod. Krom toho českého „všechno ze zahraničí je lepší“. (to máme po Rusech – viz např. K. H. Borovský a jeho cesty do Ruska :) )
Zajímavá 0 před 2305 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Lepší/horší… Každá je diametrálně jiná, každému chutná něco jiného, kažá se taky jinak připravuje.
2Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion, mzm
před 2305 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Lepší/horší… Jsme to, co jíme. A i ta kráva byla tím, co jedla a čím ji léčili a preventivně udržovali při životě zejména pro „správný růst masa“. Kde byla ustájena je celkem nepodstatné, pokud na tom místě netrpěla stresem/nepřirozeností.
No a to, čím kravka byla, se zase přenese do nás, když ji sníme. Čilli nedá se říci, že by zde po nebohé kravce nic nezůstalo. Její odkaz si neseme v sobě, včetně odkazu těch, kteří o ni s láskou pečovali!
Nejlepší je mít doma svoji krávu, vychovávat ji, povídat si s ní, brát ji jako živého tvora, nebrat jí tu důstojnost, kterou v sobě každý život bezpochyby má, zkrátka ji upřímně milovat a pak ji celou sníst. Z takovýho masíčka seš pak vůbec nejzdravější..
2Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion, mzm
před 2304 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
zjentek: „..upřímě milovat a pak ji celou sníst.“ Jak cynické. :)
(Cynik je člověk, co vidí svět tak, jaký je a ne tak, jak by si přál, aby byl. 😁 )
Drap | 1704 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 574 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |