Když si budu chtít opéct maršmelou nad svíčkou je možné aby byl pak zdravotně závadný? Může to být jedovatější než opékat jej nad ohněm z dřeva?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3431 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já nevím, co to ti Amíci vymysleli za 3,14čovinu, opékat nějaký gumový bonbon. Každopádně, svíčka spaluje parafin, ze kterého je vyrobena, nedokonale a kromě elementárního uhlíku (saze) můžou vznikat různé organické sloučeniny včetně aromatických (tj. obsahujících benzenové jádro), které jsou i kancerogenní. To samozřejmě i na ohni ze dřeva, ale u svíčky daleko více.
0 Nominace Nahlásit |
Opékání libovolného jídla nad svíčkou bude rozhodně škodlivější než opékání nad dřevem. Já bych to nejedla.
0
před 3431 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |