Otázka nemá žádné další odpovědi.
Ad barbakan, můžeš mně prosím vysvětlit, kam se do uzeného masa přidává mouka?
V marketu nabízejí jeden druh uzeného bezlepkového, ostatní obsahuje lepek.
Občas jsem uzené koupila, ale předpokládala jsem, že je „čisté“. Mám totiž mírnou alergii na lepek. Díky.
Annas, až nyní jsem zaregistroval tvůj dotaz. Nemám s tím zkušenosti – nedělám to, ale myslím si, že se maso napichuje něčím, co obsahuje lepek, aby se zvýšila hmotnost výrobku a tím snížily náklady a také, aby maso drželo pohromadě.
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |