V TV bylo v diskusi řečeno že krůta je oproti kuřeti mnohem
zdravější, nikoli však kvůli masu, ale kvůli toho že krůta nepříjme
žádná antibiotika ani jiné chemické látky, zatím co kuře je tím doslova
překrmeno.
Je to vůbec možné?
Pokud je to tak, prosím také o odkaz na nějaké odborné pojednání.
Děkuji
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? marci1 před 1873 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
„Z “bílého” masa pak volte spíše krůtí maso před kuřecím –
bez ohledu na zdroj je z doposud neznámých důvodů krůtí maso více
rezistentní na přejímání nežádoucích látek“.
http://www.vyvazenezdravi.cz/top10-zdravych-potravin-ktere-byste-nikdy-nemeli-jist-dil-iv
0
před 1873 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1704 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |