Už jako dítě jsem slyšel, že to vhodné není (ale nastrouhané jablko s mrkví jsem měl velmi rád). O té nevhodnosti slýchám i teď. Na druhou stranu jsem si nedávno v obchoďáku koupil krájené zelí s jablkem- a je to výborné.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 8Pro koho je otázka zajímavá? anonym, panenka, Jahoda, anonym, aramah, pekynka, flodur, elektrikář před 5209 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
I když se to běžně dělá. Z hlediska trávení to není správné, protože ovoce a zelenina vytadují ke svému trávení rozdílnou kyselost (pH) v žaludku. Jejich kombinování způsobuje fermentaci (ovoce se tráví až tři hodiny a zelenina (jak která) méně nebo déle.
0 Nominace Nahlásit |
Nejsem schopna si nijak zdůvodnit, proč by se neměla zelenina kombinovat s ovocem. Dnes se vše kombinuje se vším, tak proč zrovna toto by mělo vadit? A strouhané jablko s mrkví je lahoda!!
0 Nominace Nahlásit |
Co tě nezabije,to tě posílí.
Proti gustu......
Atd.
Hlavně, když to chutná a není po tom zle.
Fantazii se meze prý nekladou.
0 Nominace Nahlásit |
Verte ,ze ty dva priklady co uvadite jsou jedine,ktere jsem dosud jedla?Ja jine ani neznam.
0 Nominace Nahlásit |
dá se kombinovat v jídle cokoli s čímkoli,záleží jen na zažívacím traktu jednotlivce a chuti,
0 Nominace Nahlásit |
Co ja tak znam,tak jen jablko s krenem.
Osobne ho jim nejradeji syrovy a strohany,tak jako vcera s horcici ke
spekackum,alias kabanos.
0 Nominace Nahlásit |
Co člověk to názor-co dřív bylo zdravé,dnes není…Prdlačky-když ti to chutná bašti a s chutí
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5208 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
já myslím že je to běžné,jen se o tom moc nemluví:)nejčastější zeleninou co se míchá s ovocem je podle mě mrkev,jejikož je sladká..já dělám salát z citrusových plodů a dresink je právě štáva z mrkve..je to dobré..
0
před 5208 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |