ANO.
Ano a rád je sbírám, ale letos jsem na ně ještě téměř nenatrefil. Jednou to dalo na guláš a bramboračku, od té doby nic.
Upravil/a: quentos
0
před 2948 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
NE.
Ne, v dětství vypěstovaná averze (musí se jíst všechno a přitom mně ten pocit kluzké gumové hmoty v puse a krku dělal zle). Kvůli tomu jsem začal nesnášet houby v jakékoli podobě (i v úpravě kdy mi původně nevadily). Teď se toho pomalu zbavuju, averze už není tak velká, ale stále se jim spíše vyhýbám.
0
před 2948 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
NE.
Nevoní mi, nechutnají mi, vadí mi ten slizský pocit a také to, že jsem ještě neviděla nečervivou houbu.
Upravil/a: T.Ko
0
před 2948 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jiná odpověď》
Jím, ale ne úplně všechny. Sušené hřiby, hlívu ústřičnou,
žampióny dávám skoro všude.
Třeba jíst „Jidášské ucho“ (které je téměř ve všech čínských
jídlech) je jako chroupat ucho opravdové. Křupe. 🙂
0
před 2948 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
NE.
Záleží na okolnostech. Třeba na pizze bych je asi dokázala sníst, ale nesnáším je v omáčkách – vypadá to pak jako slimáci. Nebo takové ty gumové kousky z jídelen… Jinak čerstvou houbu z lesa mi nedělá problém očistit a nevadí mi ani ta vůně. Horší je to pak v procesu sušení. To je tah, že by se z toho jeden poblil 😁 A už vůbec se mi nechce myslet na ty nakládané hrůzy ve sklenicích – to je zločin i u zeleniny.
Upravil/a: Lucyfer
0
před 2946 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
ANO.
Zbožňuji je (mám štěstí, vždy nějaké dostanu, i sušené)
… v „horším případě“ (když dojdou) koupím také žampiony a hlívu
ústřičnou.
Letos jsem si jich opravdu užila ;.), na kamnech stojí bramboračka
s houbami…
Upravil/a: da ny
0
před 2946 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |