Avatar uživatele
zjentek

Již jste viděli, jakým způsobem tento kuchař zpracoval steak?

https://www.fa­cebook.com/wat­ch/?v=193900094708949

Co vy na to? To je teda borec. Myslím si, že britská restaurace kde pracuje by neměla pobírat tisíc liber za steak, jako dosud. Domnívám se, že lidé by tam měli platit tisíc liber za jeden takový kousek jako nakrájel na videu. Bo jak se zdá, dosavadně vlastně nijak nevyniká ničí důležitost no ale co hlavně, tak ani ten kuchařů um, ten jeho um je nedoceněný. Děkuju.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 720 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
aliendrone

Na mě tyhle šaškárny už dávno nedělají dojem, měl bys vidět co předvádí streetfoodoví tajtrlíci v Thajsku (či jinde ve východní Asii). Podstatné je, jak mi to CHUTNÁ. Ale chápu, že pro mlaďase to „je něco“, však jsem byl stejný.

Takže ohledně umu divadelního – chvalitebná mínus. A um kuchařský? Dokud neochutnám, nelze hodnotit, ale přijde mi, že já mám raději o chloupek krvavější. Možná je to ale mým nastavením barev na monitoru. 🙂

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek