Avatar uživatele
zjentek

Jsem zdráv, když mně tuze chutná klobáska s medem?

Anebo stejk s medem… přímo sundaný z grilu, zaprášený tymiánkem nebo jiným zelím a jen tak na chvíli na rozpáleným lávovým prkýnku vymáchat v tom medíků… ůůůůů…sssss…á­áááááá.....

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Ametyst před 1251 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Rokio

Na tom není nic nenormálního. Pokud to máš takhle rád a nikomu to neubližuje, tak je to OK.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kelt

To záleží na tom, jak často ji jíš. Jednou měsíčně nebo týdně je normál, třikrát do hodiny je divné. Ale když ti chutná a víš co jíš, tedy vidíš a funguje ti chut, a vidíš to, tak máš i dobrý zrak, tak jsi zdravý.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Buď v klidu, každý máme jiné chutě. Je to v pořádku.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
xiperio

Nejsem sice doktor, ale nezačala u Vás už ta proměna po očkování, před kterou jste varoval?

Upravil/a: xiperio

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Ametyst

Zjentku, to je fajn. Podle mě je to anglo- americké. Oni kombinují maso s nasládlými chutěmi. K vepřovému vždycky patřila jablečná omáčka, šunka po Virginsku je uzené obalené v cukru, atd. U nás to tradici nemá. Byla jsem na párty, kde cateringová společnost připravila talíř malých bílých klobásek, obalených v medu. To bylo dobréééé!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
elkon

Je to dobré a se zdravím to nemá nic společného. Já si dám ke klobásce medovou hořčici a případně i okurčičky v medovém nálevu (dobré mají v Lidlu).

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Rilika25

Příspěvek smazán administrátorem.

před 1165 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
zjentek

Díky chlapi, hned se v kulturní společnosti cítím lépe!

před 1251 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek