zjentek

Kdo mě pozve na svatomartinskou husu letos k sobě domů do zázemí?

Jednalo by se o přátelskou („sousedskou“) vstřícnost. Totiž já díky péči a píli prozápadní vlády a její součinnosti s podnikavými tohoto světa a jejich společnostmi/kor­poracemi/orga­nizacemi (a ti všichni to se mnou myslí dobře a vlastně s celým širým světem), již nemohu 12 hodin cokoli péci v troubě. A je to dobře, v ohledu na stav světa ekologickým pohledem. A také bych (ale to není už tak důležité) při vyúčtování vykulil oči jako Čtvrtníček a jistě bych zplakal a měl bych později pocit, vzhledem k mé ekonom. situaci, že ostatní občané se na mne dívají spatra (odpusťte že jsem se přiznal, já to tak nemyslel, samozřejmě jsem dříč který vlády uspokojí i kdyby tlaky enormně vzrostly). Ale kde jsem skončil… No prostě na ohni se již do zítra husu nenaučím, moje chyba, však víte, i když dřevo po léta pro strýčka příhodu schraňuji, vše jsem odložil na poslední chvíli. A tak jsem si řekl: Sakra zjentku, nevraživost přece není to, čím bys pány podnikavé a především pak tuto vstřícnou vládu podržel (když tak neochvějně stojí na základech pravdy a lásky), seber se a jdi pomáhat mezi obyčejný lid, popros ho o vše potřebné a taktéž potřebným pomáhej- když budou cokoli chtít, neotálej a dej, ať už na oplátku či jen tak z lásky a oni později oplatí zase tobě. Toť přirozený cyklus, korporace a vlády to vědí, přece od prvopočátku máme toto v genech a proto jsme je také udělali, proto jsme je volili a oslavovali a proto oni všichni nezklamali, generace co generace si pamatují své prioritní poslání tvořit všeobecné blaho, proto existují, proto od nás vlastní všechny povolenky vytěžovat a drancovat naše vlastní bohatství- to vše prOto, aby SE OBJEVILO NA NAŠICH STOLECH BEZ NAŠICH STAROSTÍ a oni tohle poslání naplňují až po toho posledního živnostníčka… Bože, jak já coby citlivý a láskyplný člověk toužím jim všem poděkovat…božínku můj… No děkuji!!!. Děkuju. A i když to mrzí, musím zde nerad připomenout na vrub Vašíka pašíka, že nejen on se zasadil a poděkovat tímto také všem svobodným americkým impe… no, demokratům. díky vám za celou Evropu, děkuju! Děkuju i vám zde, dejte prosím sýkorkám a děkuju, v naději budu čekat. Navíc husička by kopla. Děkuji za upřímnost. Děkuju.

Zajímavá 0 před 745 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
Drap

Píši ti jen proto, abys se mnou nepočítal. Letos u nás husa nebude. Možná napřesrok.

0 Nominace Nahlásit

aevul

Tvoje neschopnost mě fakt nedojímá, takže tě na husu nepozvu. Kdyby sis pořád nestěžoval a místo toho dělal něco, aby sis zvýšil kvalifikaci, mohl bys mít husu i ty. Ale za nesmyslné bláboly tě fakt nikdo dobře platit nebude.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
zjentek

@aevůl tady ses vyjádřil jako typický „tatík“. Kterému milá jídlo nastrká až přímo pod nos pokaždé, kdy doma udělá oslíčku otřes se a bouchne do stolu. Co pod nos… Musela by takovému posadit buchtu přímo na nos, aby si vůbec milosrdně lízl, když po předchozích menu je už přece tak ztěžklý… No a tady máš popsanej jedinej rozdíl mezi tebou/mnou a tou kvalifikací, chápeš? Fuj, bakaný aevolek, nelida, fujky blujky, nemá rád všechny rovně, tedy staví se proti genderu, jak trestuhodné!

aevul

To by mě opravdu zajímalo, jak jsi tohle všechno vyvodil z toho, že tě nechci u našeho slavnostního stolu.

Darcy

ty brďo, ja PNkujem aj s manželom a fakt sme na to zabudli – mne vôbec nedoplo, že načo nám vyvolávala svokra a zisťovala ako na tom sme… 🙈 a či UŽ prídeme.
No, tak to vidím na Viedenskú kulajdu a srnčiu sviečkovú.. dík za info, že je asi mesiac a pol do vianoc 😂🙈

zjentek

@drap: 👍👍👍

Nový příspěvek