Jednalo by se o přátelskou („sousedskou“) vstřícnost. Totiž já díky péči a píli prozápadní vlády a její součinnosti s podnikavými tohoto světa a jejich společnostmi/korporacemi/organizacemi (a ti všichni to se mnou myslí dobře a vlastně s celým širým světem), již nemohu 12 hodin cokoli péci v troubě. A je to dobře, v ohledu na stav světa ekologickým pohledem. A také bych (ale to není už tak důležité) při vyúčtování vykulil oči jako Čtvrtníček a jistě bych zplakal a měl bych později pocit, vzhledem k mé ekonom. situaci, že ostatní občané se na mne dívají spatra (odpusťte že jsem se přiznal, já to tak nemyslel, samozřejmě jsem dříč který vlády uspokojí i kdyby tlaky enormně vzrostly). Ale kde jsem skončil… No prostě na ohni se již do zítra husu nenaučím, moje chyba, však víte, i když dřevo po léta pro strýčka příhodu schraňuji, vše jsem odložil na poslední chvíli. A tak jsem si řekl: Sakra zjentku, nevraživost přece není to, čím bys pány podnikavé a především pak tuto vstřícnou vládu podržel (když tak neochvějně stojí na základech pravdy a lásky), seber se a jdi pomáhat mezi obyčejný lid, popros ho o vše potřebné a taktéž potřebným pomáhej- když budou cokoli chtít, neotálej a dej, ať už na oplátku či jen tak z lásky a oni později oplatí zase tobě. Toť přirozený cyklus, korporace a vlády to vědí, přece od prvopočátku máme toto v genech a proto jsme je také udělali, proto jsme je volili a oslavovali a proto oni všichni nezklamali, generace co generace si pamatují své prioritní poslání tvořit všeobecné blaho, proto existují, proto od nás vlastní všechny povolenky vytěžovat a drancovat naše vlastní bohatství- to vše prOto, aby SE OBJEVILO NA NAŠICH STOLECH BEZ NAŠICH STAROSTÍ a oni tohle poslání naplňují až po toho posledního živnostníčka… Bože, jak já coby citlivý a láskyplný člověk toužím jim všem poděkovat…božínku můj… No děkuji!!!. Děkuju. A i když to mrzí, musím zde nerad připomenout na vrub Vašíka pašíka, že nejen on se zasadil a poděkovat tímto také všem svobodným americkým impe… no, demokratům. díky vám za celou Evropu, děkuju! Děkuju i vám zde, dejte prosím sýkorkám a děkuju, v naději budu čekat. Navíc husička by kopla. Děkuji za upřímnost. Děkuju.
Zajímavá 0 před 745 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Píši ti jen proto, abys se mnou nepočítal. Letos u nás husa nebude. Možná napřesrok.
0 Nominace Nahlásit |
Tvoje neschopnost mě fakt nedojímá, takže tě na husu nepozvu. Kdyby sis pořád nestěžoval a místo toho dělal něco, aby sis zvýšil kvalifikaci, mohl bys mít husu i ty. Ale za nesmyslné bláboly tě fakt nikdo dobře platit nebude.
0
před 745 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
@aevůl tady ses vyjádřil jako typický „tatík“. Kterému milá jídlo nastrká až přímo pod nos pokaždé, kdy doma udělá oslíčku otřes se a bouchne do stolu. Co pod nos… Musela by takovému posadit buchtu přímo na nos, aby si vůbec milosrdně lízl, když po předchozích menu je už přece tak ztěžklý… No a tady máš popsanej jedinej rozdíl mezi tebou/mnou a tou kvalifikací, chápeš? Fuj, bakaný aevolek, nelida, fujky blujky, nemá rád všechny rovně, tedy staví se proti genderu, jak trestuhodné!
To by mě opravdu zajímalo, jak jsi tohle všechno vyvodil z toho, že tě nechci u našeho slavnostního stolu.
ty brďo, ja PNkujem aj s manželom a fakt sme na to zabudli – mne vôbec
nedoplo, že načo nám vyvolávala svokra a zisťovala ako na tom sme… 🙈 a
či UŽ prídeme.
No, tak to vidím na Viedenskú kulajdu a srnčiu sviečkovú.. dík za info,
že je asi mesiac a pol do vianoc 😂🙈
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |