Do většího hrnce, nebo kastrolu dej vařit vodu. Menší hrnec posaď do
toho prvního aby se nedotýkal dna. Pouze aby dosáhl hladiny vody. Zavěs ho
za ucha, jako když hrnce skládáš do sebe. A míchej, míchej až do
požadované hustoty krému.
Nebo jiný způsob: Do širšího hrnce nebo kastrolu dej napařovací cedník
na kterém se ohřívají knedlíky. Dej vody jenom k cedníku a hrnec
s krémem postav na to napařovátko.
Upravil/a: ahold
3Kdo udělil odpovědi palec? johana 56, Mc Merkurion, nyjono
před 2092 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem krémy vždycky dělala ve vodní lázni.
Tzn., že byste mohla použít i ten mlékovar, na který
jste se ptala v předchozí otázce.
(Odkud máte ten recept? Není v něm chyba?)
0
před 2092 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Např. při TV vaření použivají cukrářky na hrnec s vařící se vodou (pára) místo dalšího hrnce též kovové mísy. Lépe se metlou v kulaté nádobě šlehá.
0
před 2090 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |