Sice vím, že se jedná o jedno a totéž maso, ale přiznám se, radši je
mám jako barboše :)
Co vy? Taky radši karboše, nebo ji prostě upečete v celku
v pekáči? :D
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? dudu, johana 56, dáma z ČR, gecco, AmazedWolf před 3195 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Když si umelu maso a udělám ´těsto´ na sekačku, část upeču v kuse,
část po kouskách (karboše, čevabčiči, hambáče…)…
😉
0 Nominace Nahlásit |
Tak jak kdy :) Taky si rád udělám karboše,ale věř že i tu kilovky
sekaný bych byl schopnej sníst na posezení :D
Mimochodem když si ju dělám v celku,tak si ju vylepším tím že si jakoby
udělám roladu dám si tam klobásku,natvrdo uvařený vajíčko a
slaninu,smotám a upeču a dám si jen tak s chlebem :D
0 Nominace Nahlásit |
sekaná, karbanátek, sekaný řízek, čevapčiči, vepřenky je pro někoho jedno a to samé, ale není. takže mleté maso, poměr druhů hovězího a vepřového a pak další ingredience.
0 Nominace Nahlásit |
Sekanou si nikdy nekupuji. Pokud mám chuť, namelu si ji sám. Udělám na co mám chuť.
0 Nominace Nahlásit |
Kupodivu jsem ještě nekoupil sekanou pomletou u řezníka nebo
v obchodě. Potřebné maso si pomelu doma, protože vím co v sekané
bude.
V sekané je vložená panenka: http://postimg.org/image/5pg82zw4t/
0 Nominace Nahlásit |
Když si koupím sekanou,tak ji sním.
Když koupím mletý,udělám sekanou nebo karboše.
0
před 3195 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |