Avatar uživatele
Danča84

Když zamrazím polévku s bramborami, nudlemi, kapáním… nebude z toho pak „kejda“?

Dobrý den, potřebuji uchovat cca měsíc několik porcí jídla (tak na týden-10 dní), aby po ohřátí bylo stále chutné. Vymyslela jsem šunkofleky, ty jsem už mrazit zkoušela a byly ok, a pak bych udělala tak 2 druhy nějaké husté polévky co bude stačit jen tak s chlebem. Ale když do ní už rovnou dám zavářku, bojím se aby se aby třeba brambory během mražení nezesládly, nebo nudle nezešnekovatěly apod. A potřebuji jídla pak jen vyndat a ohřát v mikrovlnce, ne udělat půlku a po rozmřažení ještě dodělávat. Děkuji.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? iceT před 3936 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
lota

Bude, ale stejně by se z toho udělala kejda v žaludku…

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
amallka

Zamražuji jen vývarové polévky s zavářkou. Vařené zamražené brambory v polévkách naší rodině nechutnají.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek