Koupil jsem si tyto pytlíky a jdou cítit typickým umělohmotným pachem. Je bezpečné do nich vkládat koření, případně jídlo? Mám je předtím umýt? Co byste doporučili vy, pokud bych si chtěl někam uložit suroviny (nejčastěji koření, sůl, protein…) na pozdější použití?
Děkuji za odpovědi
Zajímavá 0 před 2106 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
V řeznictví kupuji koření na kuře a adžiku v těchto obalech… Jen
na nich je nálepka s názvem koření…
Nékdo to zase doma dává do plastových nádobek a malých zavíčkovaných
sklenic..
Bezpečné to je.. Vždyť se do toho dávají o drogy.. A žádný feťák
na to ještě neumřel..
Hlavni asi bude nenechávat to na přimým slunci :)
0 Nominace Nahlásit |
Pro kožení a potraviny bych je používal jedině v případě, pokud by bylo výslovně uvedeno, že jsou vhodné i pro potraviny. Jinak na koření radši používám sklenice s těsným šroubovacím víčkem a na potraviny ukládané do lednice jedině dózy s uzaviratelnými klipy. Takto vydrží déle.
1Kdo udělil odpovědi palec? briketka10
před 2106 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jestli smrděj moc, tak bychje na potraviny nebral…
Na potraviny by měli být kvalitního sajrajtu, ze kterýho se žádný
čmoudíci uvolňovat nnebudou.
0
před 2106 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |