Pokud bydlíte v bytovém domě, zapálíte si cigaretu ve výtahu, na chodbě, ve sklepě, prostě kdekoliv ve společných prostorách domu, mimo byt? Pro mě jako nekuřáka, je to nepochopitelné a možná mi zde někdo vysvětlí, proč to dělá, nebo proč to dělají jiní.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Alesh, marci1 před 3312 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ne…
A přiznám se, že takové chování nechápu ani já,
dlouholetý kuřák…
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit |
Kouřívala jsem jen v prádelně, v době kdy jsem tam chodila prát, jinak nikdy. Nejsem neurvalé hovado, co nerespektuje domovní řád.
0 Nominace Nahlásit |
Já ti dám „kouříte“…! :DDD ► za dva týdny bys byl nekuřák…(a ještě by ses na kolenou poděkoval) :DDD
0 Nominace Nahlásit |
v našem paneláku to není problém, tohle jsou malé věci… bydlím v cigánském paneláku a víc než nahuleno na chodbě mi vadí poplivané schody, zábradlí, dveře a okna, odpadky na schodech, občas i jiné tělní výměšky všude možně atd.
ale tohle asi nejde srovnávat.. v normálním paneláku považuju kouření ve společných prostorách za nevhodné
Upravil/a: Luxx
0 Nominace Nahlásit |
Když jsem kouříval, tak jsem tam nekouříval a vůbec, nikdo z partají ve vchodu tak nedělá.
0 Nominace Nahlásit |
Nekouřím nikde a nikdy, ale pokud se nacházím v paneláku, kde je na chodbách (dokonce ve výtahu) nahuleno, tak si jistě pomyslím něco o lidské netolerantnosti. V domě mé známé vyvěsili prosbu, aby uživatelé bytů nekouřili ve společných prostorách a na chodbách. Kouřilo se zde dále a po několika dnech tuto prosbu někdo stejně strhnul. Stačí jen tak málo, zapálit si před domem. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8209 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |