u mě vede řecká
Doplňuji:
to iweta: pizza patří původně do řecké kuchyně ;{)= málokdo to ovšem
ví… v Itálii se vehementně konzumuje jen proto, že v ní kdysi jeden
Řek úspěšně rozjel svůj kšeft.
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
Tak italská rozhodně ne. To co jsme dostávali v Itálii na dovolený sice nebylo zas až tak špatný, ale že by to bylo něco světobornýho… Navíc mi už ta italská kuchyně připadá nějak okoukaná. Jinak doma opravdu preferujeme českou kuchyni. Jsme v Čechách, tak jíme česky. Hlavně, když se řekne thajská, čínská nebo větnamská kuchyně, tak mi vytane na mysli ta stará známá reklama o Bobíkovi… Asi se to tady zas až tak často nedělá, ale já to riskovat nebubu, že bych třeba něco takového pozřela. Takže jíme česky vlastně pořád.
0 Nominace Nahlásit |
No,jsme sice v české kuchyni,ale můžeme si v ní uvařit třeba čínu nebo těstoviny na milion způsobů k tomu pizzu,či třeba vafle…Myslím,že každá kuchyně má něco a byla by škoda toho nevyužít.
0
před 5371 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já mám nejradši italskou kuchyni a také anglickou kuchyni.Ale česká kuchyně je hold česká kuchyně.
0
před 5371 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
naučil jsem se na Filipínách jíst hmyz,chutná mi indonézská
0
před 5371 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Neochutnala jsem z každé, ale z toho, co jsem mohla zkusit by to byla asi mexická.
0
před 5371 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Česká, pokud je dobře připravená.Není pravdou,že z české kuchyně teče sádlo proudem,to skutečně záleží na kuchaři.Nepohrdnu italskou a thajskou kuchyní.Mám v plánu ochutnat i jiné.Víte ale svíčková, to je laskomina.
0
před 5371 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |