Třeba i doporučíte nějaká méně známá plus kam je přidáváte?
A
Adžika
Ajvar
B
Baharat
Berbere
Bouquet garni
Č
Čát masála
Čubrica
F
Furikake
G
Garam masála
Grilovací koření
H
Harissa
Ch
Chimichurri
Chlebové koření
K
Kari koření
L
Lutenice
M
Maggi
Masála
Masala chai
Mitmita
N
Niter kibbeh
P
Perníkové koření
Provensálské koření
R
Ras el-Hanout
S
Sambala
Směs pěti koření
Š
Šičimi
T
Tabasco (omáčka)
V
Vegeta
W
Worcestrová omáčka
Z
Za'atar
Zdroj: https://cs.wikipedia.org/wiki/Kategorie:Ko%C5%99en%C3%ADc%C3%AD_sm%C4%9Bsi
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 1704 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
např.Kari,Ajvar,Grilovací koření
Ajvar je dobrý jako ´´náhraška´´ rajčatové omáčky do těstovin.
Grilovací koření je dobré na maso na grilování(odtud název).
Kari se přidává do indických jídel.Můžete s ním např.okořenit maso a
udělat si kuřecí nudličky na kari viz recept.
Koření jako Za´atar,Mitmita apod.vůbec neznám.
Zdroj: https://www.kvalitnitunak.eu/kureci-maso-na-kari-s-ryzi
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |