Surový, hnědý
Kaloricky jsou na tom cukry stejné, jen ten hnědý neprošel rafinací a sladit budou stejně.
0 Nominace Nahlásit |
Rafinovaný, bílý
A kterej sladí víc? Asi jak píše barbakan.
0 Nominace Nahlásit |
Rafinovaný, bílý
Protože neobsahuje balastní látky obsažené v hnědém cukru. Rozdíl ale není velký.
Upravil/a: Kepler
0 Nominace Nahlásit |
Rafinovaný, bílý
Více sladí bílý jed ;)
Lidé jistě nejsou zas až tak hloupí, aby konzumovali hnědý cukr
z důvodu, který uvádí redy… ;)
Hnědý, nerafinovaný cukr je zdravější variantou cukru, bez chemické
úpravy.
http://www.vitalia.cz/clanky/bily-nebo-hnedy-vyznejte-se-v-cukru/
0
před 3157 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |