Avatar uživatele
terry

Kupujete hotové (chlazené) knedlíky? A pokud ano, chutnají vám?

http://www.pro­zeny.cz/magazin/zdra­vi-a-zivotni-styl/testy/36057-test-etiket-bramborove-a-houskove-knedliky-kupovat-nebo-varit

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? GM, pusinka50 před 4250 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
hanulka11

Nekupuji, jednou za čas si navařím a pak balím do mrazáku porce ke spotřebě .

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
briketka10

jen občas, když mám chuť na
knedlík s vajíčkem jindy ne :)

Doplňuji:
no jo na špekový jsem zapomněla
ten mám ráda, ale u tety v Brně
taky ho dělá ke kachýnce apod.
i ten bramborový někdy přijde
k chuti a nevadí, že je z pytlíku :))

Upravil/a: briketka10

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
pusinka50

Nekupuji. A nechutnají mi. Přestala jsem vařit těžké omáčky zahuštěné bílou moukou a jím brambory, rýžové nudle a někdy rýži. Když náhodou uvařím vepřo knedlo zelo, tak k tomu uvařím buď domácí bramborové knedlíky anebo bramborové knedlíky z prášku, do kterých přidám sůl, vejce a trochu mléka a chutnají jak domácí

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10 Nahlásit

Avatar uživatele
VelkejDíDí

Tak u nás se koupí knedla jen, pokud není čas ji uvařit, ale to opravdu není často… jinak domácí jsou podle mě nejlepší (pokud je samozřejmě umíte 😁) a dají se kdykoliv vytáhnout z mrazáku, když potřebujete.. 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
www

Výlučně kupuji, přece se s tím nebudu na starý kolena patlat. A ani jsem to ještě nezkoušel 😁
Beru pravidelně jakési od řezníka, jsou dobré. Občas kupuji Moravský, ten taky ujde.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Knedlíky vařím, mrazím i kupuji. V Turnově jsem na nechutné knedlíky nenarazila.
Nejraději mám knedlíky bramborové s použitím vařených a syrových brambor, ale ty jsou hodně nebezpečné, protože jsou skutečně velmi dobré.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Damiana

Já knedlíky nesnáším už od dětství, ani manžel je moc nemusí, ale jednou za čas – když dělám vepřo zelo, tak to být musí. Třeba koprovku mám nejradši se širokými nudlemi, ztraceným vejcem a uzeným lososem, rajskou nebo kuře na paprice se špagetami, guláš s tmavým chlebem nebo s bramborami… Já sice nemám problém knedlík udělat, ale kousek od nás je restaurace, kde mají opravdu vynikající kuchaře a tak ho koupím u nich. Mají dokonce více druhů – klasický houskový, karlovarský, vídeňský, špekový, bylinkový, ale i chlupaté koule z brambor. Maminka dělá výborné bramborové, takže když je zrovna navaří, jednu šišku dostaneme a já pak upeču hovězí nebo kachýnku, osmažím dokřupava cibulku a udělám špenát na smetaně nebo červené zelí na vermutu. Jako přílohu máme nejraději rýži a zeleninu (dušenou, grilovanou, zadělávanou, na másle…) anebo vařené brambory. Občas dělám i tarhonyu.:-)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ivana525

Knedlíky moc nejím, pokud ale ano, raději si je uvařím doma než abych je koupila hotové v obchodě. Doma vím, co si dám do těsta. U polotovarů buď složení neznám nebo může být i pochybné.. navíc doma uvařené vycházejí i levněji :)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek