Kyselé okurky, které se konzervují octem, přidává se k nim cukr nebo umělé sladidlo, případně DEKO (nebo jak se přípravky jmemují) zasytí, uspokojí chuť na kyselé, ale tělu celkem nic jiného nepřinesou.
Na rozdíl od „kvašáků“, kysaného zelí nebo ostatní kvašené zeleniny. Tyto produkty nejen kvůli chuti, ale především kvůli přírodnímu kvašení přispívají k tvorbě zdravé střevní mikroflóry, organizmus z nich snadno čerpá minerály. Prospívají ímunitě i trávení, zahánějí nechutenství.
0 Nominace Nahlásit |
Ano.
Tedy pokud máš na mysli okurky kvašené – jsou výtečným zdrojem
kvasinek…
Ovšem takovéty sterilované, průmyslově ´vyráběné´ jsou poměrně
k ničemu (kromě vlastních okurek je jejich hlavní součástí ´chemie´),
jsou spíše škodlivé, jejich hlavním přínosem je chuť – pokud ti
chutnají…
😉
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |