Avatar uživatele
DIH

kyselé okurky

Jsou kyselné okurky zdravé.? Pomáhají nám se něčím.?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, gagaga před 4076 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Kyselé okurky, které se konzervují octem, přidává se k nim cukr nebo umělé sladidlo, případně DEKO (nebo jak se přípravky jmemují) zasytí, uspokojí chuť na kyselé, ale tělu celkem nic jiného nepřinesou.

Na rozdíl od „kvašáků“, kysaného zelí nebo ostatní kvašené zeleniny. Tyto produkty nejen kvůli chuti, ale především kvůli přírodnímu kvašení přispívají k tvorbě zdravé střevní mikroflóry, organizmus z nich snadno čerpá minerály. Prospívají ímunitě i trávení, zahánějí nechutenství.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Ano.
Tedy pokud máš na mysli okurky kvašené – jsou výtečným zdrojem kvasinek…
Ovšem takovéty sterilované, průmyslově ´vyráběné´ jsou poměrně k ničemu (kromě vlastních okurek je jejich hlavní součástí ´chemie´), jsou spíše škodlivé, jejich hlavním přínosem je chuť – pokud ti chutnají…
😉

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek