Avatar uživatele
hubickova

LASAGNE – jak na ně

Ještě jsem tohle jídlo nikdy nedělala a tak brouzdám po netu a porovnávám recepty.Tak by mně zajímalo,jestli do lasagní bešamelovou omáčku a nebo ne.Někde je a někde není.Takové ty správné italské – jakpak se dělají?Děkuji za tip na oběd.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? annas, iceT, johana 56, chudst, briketka10 před 4113 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Záleží totiž na tom, zda máte čerstvé lasaně nebo lasaně, které se musí před použitím předvařit nebo třetí druh – mohou se použít přímo.

Pro začátečníky: V diskuzi jsou uvedeny i zkušenosti.

http://www.la­buznik.cz/recep­t/lasagne-pro-uplne-zacatecniky/

Další z mnoha receptů na italské lasaně.

Kdysi jsem jedna u známé, teď občas podle receptu ořipravuji.

http://www.mi­mibazar.cz/re­cept.php?id=1028­57

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
iceT

Poprvé jsem lasagně vařila tak,že jsem našla nejsnadnější recept.Uvařila jsem omáčku z ml.masa,pro­tlaku,koření,do toho jsem dala ještě hrst mraženého hrášku,uvařila sýrový bešamel dle receptu a pak jen vrstvila do zapékací misky.Všem chutnalo.
Minulý týden jsem zapékala palačinky se špenátem,v receptu bešamel nebyl a tak jsem si ho tam dala a taky to bylo mňamózní,hlavně proto,že to byla změna.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Melkor

Bez bešamelu to není ono… v Itálii se tam bešamel hódně často přidává :) a je to s ním lepší

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek