My to tak dříve dělávali. Dali jsme čokoládový jogurt do mrazáku, druhý den vyndali a byla to dobrá zmrzka :)
0 Nominace Nahlásit |
Nelze, je to nesmysl. Výroba zmrzliny ´je úplně jiná technologie. Jestli to zmrzne, tak je to zmrzlé, ale se zmrzlinou to nemá co dělat. A jestli to nepoznáš, tak je pak úplně jedno co jíš.
Upravil/a: elkon
0
před 1592 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |