Záleží hodně na uskladnění po tu dobu. Pokud bylo stále na stejném místě, zhruba při stejné přijatelné teplotě, tak to bude bez problémů jedlé i za rok.
Zdroj: Zdroj je zkušenost.
0 Nominace Nahlásit |
Je to na vás, jestli chcete riskovat. Teoreticky by měla být čokoláda stále v pořádku k jídlu, ale mohou být zmenšené její chutě a textury. Nicméně, pokud má čokoláda cizí zápach, plesnivé skvrny nebo vypadá jinak než obvykle, měli byste ji vyhodit. Vždy je bezpečnější držet se data minimální trvanlivosti.
0
před 491 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Věc je až frapantně jednoduchá a má se takto:
To bys ale poznal, podle pachu, pole vzhledu. Nebo nepoznal, a pak podle zásady „Může mladý komsomolec kritisovat politiku VKP(b)? Může, ale škoda mladého života!“
Podívej se na obal a postupuj podle tohoto návodu, u jakékoli potraviny s datem spotřeby / minimální trvanlivosti.
0
před 490 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vy to určitě nejezte ! POšlete mi to přes Zásilkovnu a já to ekologicky zlikviduju.
0
před 489 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |