někde jsem četl, že když se vaří ve slané vodě tak se jí nechce
změknout. Hlavně to má platit pro tu z pole.
Doplňuji:
ještě mě napadlo, když se dělá profi- vařená kukuřice, tak se přeci
solí také až po uvaření
Upravil/a: ponovotny
0 Nominace Nahlásit |
Já solila, špetku na 2ks kukuřic, vyzkoušej a uvidíš, přinejhorším se poučíš pro příště ;)
1Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář
před 4095 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |