Co myslíš slovem „curry“??
😉
Máš-li variantu C, upřesni dotaz.
Doplňuji:
K Doplnění – neuškodí, ale pravděpodobně se nerozvine celé chuťové
spektrum koření. Jedlé to bude.
A – osobně raději kořením jednotlivými druhy zvlášť (´míchám´ si
směs sám).
Upravil/a: gecco
0 Nominace Nahlásit |
Pokud myslíš kari, tak určitě nemusí.
Doplňuji:
Z hygienických důvodů je určitě jistější každé koření nechat
s pokrmem projít tepelnou úpravou. Zejména pokud máš kari koupené na trhu
někde v Kalkatě. Řada případných choroboplodných zárodků by se tím
měla zničit, ale např.aflatoxiny teplem stejně nezničíš.
Upravil/a: Emefej
0 Nominace Nahlásit |
A proč by mělo? Kari je směs koření a pokud vím, žádné koření
nemusí být tepelně upravováno.
Doplňuji:
Samozřejmě podobně jak píše gecco, bude to zastudena takové planější,
nevýrazné.
Upravil/a: dnb
0 Nominace Nahlásit |
není sice pravda, že by neexistovalo koření, který se musí tepelně upravovat, ale ve směsi kari koření nic z toho není ..i když receptů na něj je mnoho
0 Nominace Nahlásit |
Nutné to rozhodně není – vnímám kary v podstatě jako pepř. Používám ho při vaření omáček ale občas si jim jen tak posipu chleba.
0
před 3665 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |