Já papriky steriluji buď jako lečo s rajskými a cibulí.
Nebo nakrájené na proužky a také vcelku – plněné zelím.
0 Nominace Nahlásit |
Těch možností,je spousta.
http://www.nej-recepty.cz/detail/papriky-ve-vlastni-stave-38-01130.php
http://erecepty.ic.cz/category/konzervace-ovoce-zeleniny-a-masa/
http://www.varimerecepty.cz/calamada-z-okurekpapriky-a-cibule
0 Nominace Nahlásit |
Já bych je od vas koupila. Neni nad to mit cerstvou zeleninu ze zahrady a kam se hrabe ta kupovana. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Čalamáda
1 1/4 l vody
3 3/4 h.sklenice octa
25 dkg cukru
3 kg papriky
3 kg cibule
1 Deko
5 bobkových listů
5 kuliček nového koření
5 hřebíčků
Nakrájenou papriku a cibuli zalijeme nálevem,promícháme,necháme 1/2 hodiny odstát.Plníme do sklenic,sterilujeme 8–10minut při 80°.Do mrazáku papriky plním sekanou.
0 Nominace Nahlásit |
Jdou sterilizovat ve slaném nálevu z vybranýn jaderníkem zasunutým do sebe na příptavu plněných paprik.Já je plním nakrouhaným a prosoleným zelím.A jednou feferonkou, v nálevu deko žívotabudič po flámu jak víno. Nejrůznější čalamády a saláty.Já jsem dělal 1 kg paprik 1 kg rajčat a 20 deka cibule mírně podlejt a svařit. zelenina zmněkne a dá se dobře plnit do sklenic. Po sterilizaci jde používat jako základ na lečo. salát, nebo základ na omáčku.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |