Trpím nespavostí, často usínám až ve 4 ráno a a pak spím jako dřevo až do pravého poledne. I když jsem důchodce, není to pro mně přijatelné. Různé čajíčky nebo přípravky z nich mi moc nezabírají.
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone, Kajoch, DoTazatel před 1702 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Tohle NENÍ nespavost, když naspíš 8 hodin woe. Máš jen posunutý režim, to je celé. Nejspíš sis zvykl čumět do poče a prolhané bedny dlouho přes půlnoc a pak se zdravým NORMÁLNÍM osmihodinovým spánkem vyspíš.
Nespavost je třeba to, že já tu strašil do dvou a už před šestou jsem zapínal komp. Tobě postačí posunout režim z5 do běžných kolejí. Toho dosáhneš tím, že:
nebo
Na chemii se vykašli a buď rád, že se vyspíš i bez ní. :)
0 Nominace Nahlásit |
Znám.A to se ti děje i když se před spaním ovíníš,případně
opivníš?
Pokud ne…tady je cesta:)
0 Nominace Nahlásit |
Kdybys nakonec na něco přišel, tak dej vědět. Myslím, že jsem na tom se spaním ještě o dost hůř. Jinak tady paní si poradí i s jinšími hochy: https://www.youtube.com/watch?v=gPFJrYvnL-w&t=6s
0
před 1701 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
alien: jo, to jsem zkoušel a postupně jsem se skutečně dostal do normálních mezí. Ale jen tak na dva dny a pak jsem sklouzl zpátky. Třeba jsem šel spát už v 11 a ve dvě ráno jsem se vzbudil a už znova neusnul. Tak jsem zapnul PC, něco málo pojedl a za dvě hodiny jsem mohl do pelechu znova.
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |