Právě naopak. Mám spoustu představ, které mě od Morfea odrazují…
vždycky před spánkem prostě musí být mozek nejaktivnější, nad vším
přemýšlet, vše si představovat. :)
Chtěl jsem a stále chci zkusit polyfázový spánek, jenže jsem měl vždycky
problémy s usínáním a často mi dlouho trvá než prostě usnu.
2Kdo udělil odpovědi palec? Kepler, aliendrone
před 1702 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pche, představa NEPOMÁHÁ spát, přávě NAOPAK! Lepší je jakoukoliv představu vypudit. Což obvykle nejde bez tréninku. Takže musíš spíš myšlenky nechat „volně plynout“ s tím, že se k žádné neupneš a pokud by to hrozilo, tak „přepni“ na něco jiného, i kdybys měl měnit představu co pár vteřin. Časem to půjde tak nějak samo od sebe. Tohle mi tedy zabíralo, když jsem byl mladší a spal ještě celkem normálně. :)
0 Nominace Nahlásit |
Usínám v náruči Morfeově s představou vize a vůně lesa, nebo kouzelné pláže s palmami. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
No když už mne nebaví si večer číst, být na počítači, dívat se na filmy, ani se mi nechce jíst a pít káva, tak vím, že bych měl jít spát, vlastně už bych měl několik minut spát. Pak stačí nachystat peřiny, obléct si pyjamo , vlést do postele a snaha si něco představit se nedaří, protože velmi rychle usínám.
0 Nominace Nahlásit |
Představy mám lecjaké,ale ani jedna mi k úspěšnému usínání,bohužel,nikdy nepomáhá.
0 Nominace Nahlásit |
Co mi většinou pomohlo, představit si, že ležím v trávě na louce a pozoruji pohyb mraků po obloze.. Jednou mne v tom limbu napadlo se zvednout z trávy a přeskočit potok v údolí.. Nevyšel mi krok a já se rozplácl o druhý břeh, až mne to probudilo v poloze na břiše, se zabořeným obličejem do polštáře.
0 Nominace Nahlásit |
Pokud bych nemohla usnout, takovou situaci si navodím
Většinou usnu brzy (dříve než bych chtěla) a spím jako špalek. :D
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |