Je to asi fakt šmakuláda,jen netuším pro koho.
https://www.youtube.com/embed/hyGgOcj64RU
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? dudu, samicek333, Adula.57, Agneta před 3480 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
To už někdo žvejkal ne?
Je to hnus ☹
7Kdo udělil odpovědi palec? jepik, briketka10, da ny, gecco, zzzlatokopka, annas, anonym
před 3480 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Podobným výrobkům doporučuji se obloukem vyhýbat. Povšimněte si, že tento „zázrak“ je na trh dodáván jako hovězí konzerva. Výrobce tedy jasně prezentuje, že tam není klasické maso.
0 Nominace Nahlásit |
Jako polotovar jistě ano,ale rozhodně šmejd za pár kč,co byl ve videu.Myslím si,že video je dost zavádějící a hlavně kopíruje pořad Peklo na talíři.Že to nežrala ani kočka ani pes ba ani prase?No to je divný,to je fakt,ale můžou být naučená nebo přežraná…
0 Nominace Nahlásit |
nikdy jsem tu konzervu neviděla
prodávat v žádným obchodě, tak
nevím, jak chutná..
Doplňuji:
něco podobného vystihuje toto video 😁
Reklama – Křištič
https://www.youtube.com/watch?v=T1gt747aYLQ
konzerva se neprodává a Křištič taky ne..
Upravil/a: briketka10
0 Nominace Nahlásit |
Osobně nejím žádné maso z konzerv. Nepřijde mi to moc zdravé a ani to nevypadá moc hezky :).
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, samicek333, anonym, gecco
před 3480 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Aniž bych se na to video díval, už několik let se zcela cíleně vyhýbám jakýmkoliv výrobkům z Hamé. Nejsem zvědavý na prapodivné hmoty s převahou škrobu, guarové gumy a podobných nesmyslů. Několikrát jsem se dost vytočil, když jsem koupil nějakou tu konzervu a doma zjistil, že to opět Hamé koupilo nějakou konkurenční značku a slovo Hamé je na konzervě vyvedeno tím nejmenším mikropísmem.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |