No jasně, mně třeba takovej dudu už jen svým intelektem vytáčí tak, že se klepu jako Mustang pětilitr, když dáš na neutrál plyn na podlahu. A též maže jak nějaké malé ucho! ;?
0 Nominace Nahlásit |
Nepřátelství může být tématické, osobní, jak mezi uživateli taktéž v otázkách i v odpovědích čili v názorech. Nejhorší odpovědi jsou ty, ve kterých je osobní zášť aneb nespokojenost ať už politická nebo kulturní apod. Zajímavá je úvaha, že člověk nemá žádné nepřátele, jen jejich názory aneb činy.
0 Nominace Nahlásit |
Nemám a vězte, že třeba odpověď zjenteka mě docela potěšila. Zhruba stejně jako před léty konstatování starého cikána se kterým jsem při akci „Z“ míchal ručně beton. Když jsem se zmínil kde pracuji, poznamenal: „á tak ty seš studovanej, ale stejně, makat umíš“.
0
před 2499 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dříve jsem nenáviděl Rokia pro jeho chytrost a namyšlenost,ale i teď ho moc rád nemám ale toleruji ho.
Upravil/a: jirka F
0
před 2499 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dudu vidiš a to je přesně to, o čem tady píšu. Nebejt tam to „vězte“, ale bejt tam- „kuřte si“, anebo třeba „vemte jed“, tak mi nevadí dokonce ani to tvý libování v mazalovství a takto bych tě přešel, i kdybys byl třeba u PS VB, to si kuř ;)
annas | 5913 | |
Drap | 4602 | |
led | 2997 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2238 | |
zjentek | 1643 | |
ivzez | 1445 | |
quentos | 1420 | |
aliendrone | 1413 | |
elkon | 1296 |
Divadlo |
Etiketa |