http://dobrotydulinka.blogspot.cz/2013/05/domaci-hamburgerove
Doplňuji:
http://recepty.vareni.cz/domaci-housky-na-hamburgery/
Zajímavá 0 před 3881 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
První odkaz je na neexistující stránku, u toho druhého bych ti
doporučil použít instantní droždí. Je běžně k sehnání
v maloobchodě.
Kypřící prášek zjemní těsto, ale droždí způsobí, že těsto
nakyne :)
1Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář
před 3880 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kypřicí prášek je smněs kyseliny cironové a jedlé sody po navlhčení se vyvíjí kysličník uhličity který kypří těsto.U kynutého těsta je to obdobné Kvasinky v těstě rozkládají cukr a škrob a při tom se vyvíjí také kysličník uhličitý a jeho bublinky také kypří těsto.
0
před 3876 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |