Odjakživa jím oloupané banány i se špičkou a dnes jsem se dozvěděl, že v ní může být jed od hada.
Opravdu se to stává a měl bych proto radši špičky banánů přestat jíst?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5590 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
:D myslím že špičky banánů můžeš jíst s klidem i dále:) pochybuji že by se tam vyskytoval nějaký jed od hadů či jiné havěti:)
0 Nominace Nahlásit |
Jejda, tak to se musím smát, protože díky tvému dotazu jsem se na chvíli přenesla do dětství, kdy mě mamča nutila ulamovat si špičky banánů, protože v nich jsou prý nakladená vajíčka – a jestli hadů nebo nějakého hmyzu, to už fakt nevím:o) Chtěla bych tě ale uklidnit, že v banánech se obyčejně žádná tropická havěť neukrývá:o). To, co v nich najdeš, je řada nutričně významných látek. Takže s chutí do toho, půl je hotovo!:o)
0
před 5587 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Taky jím odjakživa banány i se špičkama a ještě jsem na otravu neumřela,takže bych řekla,že se v banánech žádný jed nevyskytuje.
0
před 5573 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
jakékoliv spojení hada s banánem je jedna velká fáma, takže ne jed tam určitě není…
0
před 5573 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
pověra, doporučuji podívat se na archivu čt1 na seriál Černá sanitka, je o městských legendách, jejich vzniku a tak, moc hezké a vyvrátí to spoustu zaručených zpráv o tom, jak známá mojí kamarádky atd…
0
před 5566 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Had je vybaven jedem proto aby se mohl bránit když je napaden, nebo aby
usmrtil svoji případnou potravu.
Nemá vůbec žádný důvod líčit jed do banánu na nehodného člověka.
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |