Mám na mysli takové ty Bailey's, Carolans a mnoho dalších i no name, krémové, prostě jesenka s whisky, vesměs. K otázce mě přivedla skutečnost, že jsem na lahvi nejmenovaného likéru nenašel datum spotřeby, potažmo žádnou datumovku. Přitom, všude je základem smetana. Děkuju.
(BTW, jesenku + kvalitní whisky ve správném poměru vřele doporučuje zjentek a po konzumaci výše zmiňované již navždy pošlete k čertu pánč vám pak přijdou jako srágory.)
Tak kurňa může? 🤷♂️🤷♂️🤷♂️
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 367 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Také mne to kdysi zajímalo, ale nepodařilo se mi to NIKDY experimentálně zjistit. Ty máš také 2 starší sourosemetriky? 😉 😁 😁
0 Nominace Nahlásit |
ANO
Každý nízkoprocentní alkohol. Ne každý „zraje“.
Před 20 lety jsem zakoupila vaječný likér, nebyl poživatelný. Skončil
v kanálu.
Expirace – datum, ještě neprošlé.
Baylis má asi 17% , delší dobu skladované doma, dopadlo stejně. Tam už
byla, ale prošlá expirace.
Archiv:https://www.odpovedi.cz/otazky/za-jak-dlouho-se-muze-vajecnak-po-otevreni-zkazit
Upravil/a: da ny
0 Nominace Nahlásit |
Aliene, jako, jeden z těch srágor chutnal asi po pěti letech ve spíži docela dobře, když jsem si pak lízl a degustoval. Ovšem dobrá chuť ještě neznamená, že není zkažený… zamýšlel jsem ho pro návštěvu. Takže raději vylít a koupit čistou? ((;
BTW, neska ti čoeče dělají taky Alpu Konopí! 😜
Jsem si popletl Jesenku (neznal jsem) s Lesanou. Rázem jsi u mne výrazně stoupl na žebříčku drsńáků, na chvíli. Než jsem zjistil, CO Jesenka doopravdy je. 😉 😁 😁
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |