Do konce života bych chtěl bydlet u rodičů. Na oplátku bych jim dával jednou měsíčně částku 5.000,– + inflace a 10 % mého zisku z investic. Můj čistý příjem z investic je v současné době 1.900 korun. Také bych dělal drobné domácí práce a občas bych vysál.
Co si tedy o tomhle myslíte?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3165 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Dokud máma funí, zůstaneme u ní. 🙂
4Kdo udělil odpovědi palec? fcoop, Mc Merkurion, marci1, klumprt
před 3165 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To záleží na tvých rodičích a na vzájemné dohodě. My tomu neříkáme nic a je nám v podstatě uplně jedno, jak si zařídíš život i bydlení.
0 Nominace Nahlásit |
stačilo by Ti 7 tisíc, kdyby jsi bydlel sám? určitě ne, tak bude pro Tebe mamahotel dobré řešení, ale já osobně bych to nechtěl ani jako syn, ani jako otec.
3Kdo udělil odpovědi palec? dudu, Mc Merkurion, Hans51
před 3165 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mama hotel do konce života mámy? Zkus to jen tak v legraci nahodit mamince a uvidíš.
2Kdo udělil odpovědi palec? Hykam, Mc Merkurion
před 3165 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kamarád bydlel u rodičů (byl svobodný), dával jim měsíčně 6000 Kč a zařídil, že jim denně přivezli čerstvý oběd (to nabízejí firmy ve větších městech, jídlo je zabalené a celý oběd = polévka+hlavní jídlo – je asi za 90 Kč pro jednoho i s dopravou, oni si to jen přihřáli v mikrovlnce, přivezli jim to vždy dopoledne až domů), dále za ně platil převodem (třeba za mobily – i když oni moc nevolali), objednal je a doprovodil k lékaři a cokoli potřebovali, zařídil. Nakupovat jídlo si chodili sami, mají 100m od domu velkou prodejnu, tašku měli na kolečkách. Staral se o ně (jako oni se starali o něho když byl mladý) a říkal že byli spokojeni (on i rodiče) měli prý pěkný vztah k sobě…takže to zkrátka jde.
0 Nominace Nahlásit |
Já myslím, že rozhodně pouze do konce jejich života. Potom už s nima nebydli.
A taky jim pak už nic neplať.
Upravil/a: klumprt
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |