To musí posoudit jiní myslím, že jsem něčím
zajímavá a pro někoho oblíbená asi taky :)
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?gecco Nahlásit |
Nejsem dnešní, vím že je to vždycky něco za něco.
U babčiny jsem v oblibě, to vím jistě 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Záleží na tom, které konkrétní okolí máte na mysli – zda sousedy, kolegy v práci, bývalé spolužáky, rodinu, přátele… Ne vždy bude odpověď stejná 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Nemyslím, vím, že jsem v mém okolí byl a budu oblíben. Nechci se tím ale chválit! Kdo mne nezná…
4Kdo udělil odpovědi palec? hanny 2, briketka10, BANAN93, gecco
před 3270 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zrovna 2× netoužím sehrát roli mučednice, aproto jakmile se objeví charismatický vůdce, tak mu budu oporou i na dálku.
0 Nominace Nahlásit |
Myslím že jsem – snažím se k lidem chovat stejně jako chci aby se chovali ke mě… když ale narazím na „hajzla“ umím ho nekompromisně odpálkovat a pak mě netrápí, že nejsem jeho oblíbenec :D -taky nemám rád lidi co si myslí, že když jsou hodně bohatí, tak že jsou něco lepšího
3Kdo udělil odpovědi palec? anonym, briketka10, gecco
před 3270 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nikdy jsem o tom nepřemýšlel a ani nebudu. K čemu to?
Zda mne někdo někam pozve, tak dle situace pujdu a nebo ne, ale abych tomu
dával váhu oblíbenosti?
To může také být zavádějící, jak to poznáte a nejedná se vstřícné
chování některých jedinců z okolí jen jako vypočítavost?
0 Nominace Nahlásit |
To se nedá posoudit. Mohu to posuzovat pouze z toho jak se ke mě ostatní lidé chovají. I tak mi to ale neřekne, jak moc oblíbený jsem. Možná, že bych oblíbenost měřil tím, jak moc jsem vyhledávaný. Pokud mi furt někdo neustále píše, jsou na mě milí atd… tak bych mohl říci, že jsem oblíbený. Pokud jeto teda všechno pozitivní.
0
před 3269 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jugare, já bych tě nepřivítal se sevřenou pěsti, abys poznal sílu mých paží, jak jsi to napsal ty mně!
To vím,protože jsi měkota a raději si vezmeš kladivo,ale ani to yb ti nepomohlo,to mi věř,vždy%t já neumím lhát,ty chlebíčku.
Tvá odpověď mi připadá, že ji psal někdo, kdo je ožralý!
Drap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |
Těhotenství |
Děti a rodičovství |