Nejlepší kamarádka se odstěhovala a bojím se, zě naše přátelství na dálku nevydrží. Co mám dělat?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? iceT, tom004, dědapetr před 4961 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Na to ti dá odpověď až čas,pak se ukáže jestli byla nejlepší kamarádka.
0 Nominace Nahlásit |
Já bych nechal strach stranou. Nejlepší kamarádství se neměří na kilometry,ale teprve čas může ukázat,jestli je opravdu nejlepší.
3Kdo udělil odpovědi palec? hanulka11, SajmonModer, Deli
před 4961 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vydrží, ale musíš tomu ty i tvoje kamarádka věřit. Když si už teď budeš dělat starosti, že se neuvidíte, tak se neuvidíte. To čemu věříme a na co nejvíc myslíme, se stane. Mě se taky odstěhovaly 2 kamarádky. S tou, co se odstěhovala 50 km daleko se vidíme 1–2× ročně, e-mailujeme si a občas si zavoláme. Ta druhá se mi odstěhovala 500 km do Německa, vidím se s ní 6× do roka, píšeme si skoro denně a voláme si týdně. A pak mám třetí kamarádku, bylí ve stejném městě, vidím jí párkrát do roka, nee-mailujeme si vůbec a občas si zavoláme. A pak jsem měla skvělé kamarádky/kolegyně, taky z jednoho města a už je to 6 let a neviděli jsme se ani jednou. Minulý týden jsem se dozvěděla, že se ta jedna provdala a ani mi nedala vědět. Takže o té vzdálenosti to nebude, ale opravdu o tom, jestli tomu budete obě věřit a jestli o to přátelství opravdu budete stát.
0 Nominace Nahlásit |
Myslím ,že ve vašem věku bude ještě těch nejlepších kamarádek víc .
I když někdy vydrží kamarádství až do stáří.Nechci ti brát iluze. Já se totiž stěhovala mockrát a nikdy mi žádná kamartádka do nynějška nevydržela ......stěhovali jsme se vždy moc daleko
0
před 4961 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |